AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi akarsu görmek

Kahve falında mavi akarsu görmek

Kahve falında mavi akarsu görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, haklılığının anlaşılacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalettir.

Kahve falında mavi akarsu gördüyseniz:

  • Mevcut planların gözden geçirilmesini ya da yeniden yapılmasını gerektirecek ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi akarsu görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında akarsudan atlamak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında berrak akarsu görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içine girmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akarsu içinde yılan görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulur.

Kahve falında akarsuda balıklar görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında köpüklü akarsu görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuya düşmek istihdam edeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir