AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsu üzerinde yürümek

Kahve falında akarsu üzerinde yürümek

Kahve falında akarsu üzerinde yürümek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsu üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Kimse diğerine yardımcı olmak istemiyor olabilir.

Kahve falında akarsu üzerinde yürümek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Kahve falında akarsuda yürümek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde yürümek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında akarsu içinde yürümek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsuda su içmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içine girmek süzüleceğine, ağlayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanik akarsu görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında akarsuda yüzdüğünü görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir