AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanik akarsu görmek

Kahve falında bulanik akarsu görmek

Kahve falında bulanik akarsu görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, bunun farkına varacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanik akarsu gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan beklenmedik yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bulanik akarsu görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsudan geçtiğini görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı akarsu görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında durgun akarsu görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında akarsudan balık tutmak maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda halı yıkamak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında barış akarsuyu görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, gülen yüzünün de solacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuda yılan görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir