AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir cisimle uçmak

Kahve falında bir cisimle uçmak

Kahve falında bir cisimle uçmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir cisimle uçmak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak kendinizi zorlamanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir cisimle uçmak sorunların birdenbire daha da artacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan bir cisim görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine delalet eder.

Kahve falında uçan cisim görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı cisim görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde cisim görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisim görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında garip cisimler görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir