AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde parlak cisim görmek

Kahve falında gökyüzünde parlak cisim görmek

Kahve falında gökyüzünde parlak cisim görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisim gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar sizi korkutmayacak.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisim görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisimler görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında parlak cisim görmek günahlarından tövbe etmeye, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde cisim görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan cisim görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde bir cisim görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında gökte cisim görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir cisimle uçmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir