AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde cisim görmek

Kahve falında gökyüzünde cisim görmek

Kahve falında gökyüzünde cisim görmek darlanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, huzurunun da yerine geleceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, strese gireceğine, gergin olacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde cisim gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişiler katılımcı olmasa da, sizin, en kötü şeyin bile iyi tarafını görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında gökyüzünde cisim görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisimler görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde bir cisim görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan cisim görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisim görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında cisimleri hareket ettirdiğini görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, özlemlerini bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında garip cisimler görmek başarısız olacağına, endişelerinden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir