AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı cisim görmek

Kahve falında kırmızı cisim görmek

Kahve falında kırmızı cisim görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, işinin en iyisi olacağına, para kazanmaya, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı cisim gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı cisim görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında parlak cisim görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde cisim görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan cisimler görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde bir cisim görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cisim yutmak itibar kazanacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cisimleri hareket ettirdiğini görmek borçlarının kapanacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine işarettir.

Kahve falında renkli cisimler görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir