AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan cisim görmek

Kahve falında uçan cisim görmek

Kahve falında uçan cisim görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, onu alkışlayacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, günah ve suç işleyeceğine, kalkınacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında uçan cisim gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde uçan cisim görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine inanılır.

Kahve falında uçan cisim görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan cisimler görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havada uçan cisimler görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında cisimleri uçurmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında uçan bir cisim görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, arabasını ve toprağının olacağına inanılır.

Kahve falında cisimleri hareket ettirdiğini görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir