AnaSayfa / Genel / Kahve falında garip cisimler görmek

Kahve falında garip cisimler görmek

Kahve falında garip cisimler görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında garip cisimler gördüyseniz:

  • Evde zaman geçirebilir veya arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Kahve falında garip cisimler görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında garip böcek görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında garip balıklar görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında garip insanlar görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine işaret eder.

Kahve falında garip insan görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, yapılan ahlaksız davranışlara alamet etmektedir.

Kahve falında garip yaratıklar görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında garip hayvan görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, edilen duaların kabul edileceğine işaret eder.

Kahve falında garip sesler duymak mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir