AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda halı yıkamak

Kahve falında akarsuda halı yıkamak

Kahve falında akarsuda halı yıkamak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsuda halı yıkamak gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde fazla durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında akarsuda halı yıkamak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında akarsuda el yıkamak karanlığın biteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuda çamaşır yıkamak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuda yüzünü yıkamak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında akarsuda bulaşık yıkamak ekmeğinin de artacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında köpük halı yıkamak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil halı yıkamak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında suda halı yıkamak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir