AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bidon su görmek

Kahve falında bir bidon su görmek

Kahve falında bir bidon su görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, gözyaşına boğulacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında bir bidon su gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Kahve falında su bidonu taşımak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bidonlarla su görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bidona su doldurmak günden güne sorunlarının artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında bidonlara su doldurmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz su bidonu görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım bidon su görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalettir.

Kahve falında su dolu bidon görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su bidon görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir