AnaSayfa / Genel / Kahve falında bidona su doldurmak

Kahve falında bidona su doldurmak

Kahve falında bidona su doldurmak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında bidona su doldurmak gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Kahve falında su bidonu doldurmak şansın kapanacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında bidonlara su doldurmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bidona su doldurmak aksine daha da zorlaştıracağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bidona benzin doldurmak parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında su bidonu almak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bidonda su görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir