AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz su bidonu görmek

Kahve falında beyaz su bidonu görmek

Kahve falında beyaz su bidonu görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ticaret ehli kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz su bidonu gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır.

Kahve falında beyaz su bidonu görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bidon görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş beyaz bidon görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet eder.

Kahve falında bidonlara su doldurmak çok zor bir yoldan geçeceğine, hakkını savunamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su bidon görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu bidon görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında su dolu bidonlar görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir