AnaSayfa / Genel / Kahve falında su bidon görmek

Kahve falında su bidon görmek

Kahve falında su bidon görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, sevinileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına yorulur.

Kahve falında su bidon gördüyseniz:

  • İçlerinde bulunan boşluklar veya eksikler ileride sorun yaratabilir.

Kahve falında beyaz su bidonu görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında su dolu bidonlar görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su bidonu almak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bidonla su görmek kazancı arttıracağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su bidonu taşımak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bidonda su görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, Allah’ın yolundan gideceğine yorulur.

Kahve falında su bidonu doldurmak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu bidon görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir