AnaSayfa / Genel / Kahve falında su bidonu taşımak

Kahve falında su bidonu taşımak

Kahve falında su bidonu taşımak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Kahve falında su bidonu taşımak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize katkısı olabilecek aktivitelerle vakit geçireblir ya da görüntünüzü yenilemenizi sağlayacak alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında su bidonu taşımak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında bidonla su taşımak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz su bidonu görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bidonda su görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında boş su bidonu görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su bidon görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, duaların kabul göreceğine rivayet eder.

Kahve falında su bidonu almak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bidonla su görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir