AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım bidon su görmek

Kahve falında yarım bidon su görmek

Kahve falında yarım bidon su görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, onun zamanını çalacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında yarım bidon su gördüyseniz:

  • Erkekseniz maddi açıdan şanslısınız veya bazı ihtiyaçlarınızı çok ucuza karşılamak imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında yarım bidon su görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bidonlara su doldurmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet eder.

Kahve falında su dolu bidonlar görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, anne baba duası alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içi su dolu bidon görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolu su bidonu görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bidonlarla su görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, açların doyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir