AnaSayfa / Genel / Kahve falında bidonlarla su görmek

Kahve falında bidonlarla su görmek

Kahve falında bidonlarla su görmek geniş geniş yaşayacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bidonlarla su gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde engelleyici etkiler altında olacaksınız.

Kahve falında bidon su görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine tabir olunur.

Kahve falında su bidonu doldurmak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bidonla su taşımak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında su bidonu taşımak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş su bidonu görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu bidonlar görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bidonlara su doldurmak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir bidon su görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir