AnaSayfa / Genel / Kahve falında bidonlara su doldurmak

Kahve falında bidonlara su doldurmak

Kahve falında bidonlara su doldurmak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında bidonlara su doldurmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme veya asılsız haberler türünde işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında su bidonu doldurmak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bidona su doldurmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bidonlara su doldurmak sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bidona benzin doldurmak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu bidon görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret eder.

Kahve falında su bidonu almak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir