AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasıyla el ele tutuşmak

Kahve falında kocasıyla el ele tutuşmak

Kahve falında kocasıyla el ele tutuşmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, işlerinin sarpa saracağına, kalben çok rahat edileceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan dostlarınızdan haber alabilir veya onların ziyaretine gidebilirsiniz.

Kahve falında kocayla el ele tutuşmak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasıyla el ele tutuşmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle el ele tutuşmak zorlukların kolayca aşılacağına, iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında bir kızla el ele tutuşmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşla el ele tutuşmak tövbelerin kabul olacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birisiyle el ele tutuşmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla el ele tutuşmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir