AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan eli tutmak

Kahve falında bayan eli tutmak

Kahve falında bayan eli tutmak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, zor zamanların sona ereceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında bayan eli tutmak gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacağını veya ün, tanınma ya da prestij kazandıracağını bilseniz bile, belli bir pozisyon ya da konuda bağlayıcı sözler vermek zorunda olmayabilirsiniz.

Kahve falında bir bayanın elini tutmak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bayanın elini tutmak kişinin yüzünün güleceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına işarettir.

Kahve falında bayan eli tutmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Kahve falında bayan elini tutmak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bayan elinden tutmak kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, pişman olacağına inanılır.

Kahve falında bayanla el ele tutuşmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bir bayanla el ele tutuşmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bayan eli öpmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir