AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan yıldız görmek

Kahve falında akan yıldız görmek

Kahve falında akan yıldız görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hasret içinde kalacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan yıldız gördüyseniz:

  • Alınacak haberlerin veya ortaya çıkan gerçeklerin ışığında hareket etmek istiyorsanız olabildiğinizce doğal davranmalısınız.

Kahve falında akan yıldız görmek kendine çeki düzen vereceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına alamet eder.

Kahve falında su akan musluk görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında akan ırmak görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gür akan su görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, eşi tarafından yüceltileceğine delalet eder.

Kahve falında akan derede balık görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şelaleden akan su görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret eder.

Kahve falında hortumdan akan su görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında musluktan akan su içmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir