AnaSayfa / Genel / Kahve falında gür akan su görmek

Kahve falında gür akan su görmek

Kahve falında gür akan su görmek kötüyse düzeleceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gür akan su gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Kahve falında gür akan su görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gür akan dere görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gür su görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik gürmek hüsrana uğrayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret eder.

Kahve falında saçları uzun ve gür görmek ticaretinin de hızlanacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gür bıyık görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et gürmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına yorulur.

Kahve falında saçları gür görmek başka işler deneyeceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir