AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumdan akan su görmek

Kahve falında hortumdan akan su görmek

Kahve falında hortumdan akan su görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumdan akan su gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar problemli olan bir konuya farklı bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında su akan hortum görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumdan akan su görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumdan akan suyu görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına işarettir.

Kahve falında hortumla su içmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında hortumla su akıtmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumdan su aktığını görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işarettir.

Kahve falında hortum ve su görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla su doldurmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir