AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan ırmak görmek

Kahve falında akan ırmak görmek

Kahve falında akan ırmak görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında akan ırmak gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında hızlı akan ırmak görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine işarettir.

Kahve falında ters akan ırmak hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan ırmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında süt akan ırmak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan ırmak görmek daima ona hürmet göstereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ırmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su ırmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ırmakta yılan görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir