AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelaleden akan su görmek

Kahve falında şelaleden akan su görmek

Kahve falında şelaleden akan su görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, eğleneceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında şelaleden akan su gördüyseniz:

  • Çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, gereken zamanlarda desteklenmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında şelaleden akan su görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan su şelale görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında dağdan akan şelale görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında akan şelale görmek mutluluk ve başarı getireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına yorulur.

Kahve falında şelale su görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında su şelale görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet eder.

Kahve falında şelaleden su içmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir