AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt yedirdiğini görmek

Kahve falında yoğurt yedirdiğini görmek

Kahve falında yoğurt yedirdiğini görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt yedirdiğini gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında başkasının yoğurt yediğini görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, dedikoduya işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yoğurt yediğini görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının yoğurt yediğini görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurt yedirmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yoğurt yediğini görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğe yoğurt yedirmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir