AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının saçını taramak

Kahve falında bir başkasının saçını taramak

Kahve falında bir başkasının saçını taramak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının saçını taramak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler hayata farklı açılardan bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında saçlarını taramak belalı kimselerle karşılaşacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla saç taramak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin saçını taramak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında saçını taramak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına yorulur.

Kahve falında kepekli saç taramak onun mutlu olmasına vesile olacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını tarakla taramak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saçını taradığını görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin saçını taramak malların çoğalacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir