AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını taradığını görmek

Kahve falında başkasının saçını taradığını görmek

Kahve falında başkasının saçını taradığını görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, hayatının iplerini eline alacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçını taradığını gördüyseniz:

  • Tüm dikkatinize rağmen bazı hatalar söz konusu olabilir veya aşırı detaycılık nedeniyle bazı problemler yaşanabilir.

Kahve falında tarakla saç taramak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah saç taramak çok bereketli zamanlar geçireceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kadın saçı taramak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saçını taramak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında saçları taramak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında bir kızın saçını taramak yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına inanılır.

Kahve falında annesinin saçını taramak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç taramak zarar verici olaylar yaşanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir