AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters akan su görmek

Kahve falında ters akan su görmek

Kahve falında ters akan su görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ters akan su gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Kahve falında ters akan su görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulur.

Kahve falında tersten akan su görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ters akan nehir görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına inanılır.

Kahve falında ters akan ırmak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters akan dere görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında az akan su görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında akan suyu durdurmak kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında akan suyun önünü kesmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, yüküne ortak olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir