AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suyu kapatmak

Kahve falında akan suyu kapatmak

Kahve falında akan suyu kapatmak mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına işaret eder.

Kahve falında akan suyu kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz sonlanabilir veya ilişkilerde sonuç elde edilebilir.

Kahve falında akan suyu kapatmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına inanılır.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında akan musluğu kapatmak anlaşmalardan cayılacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boşa akan musluğu kapatmak istenmeyen bir yolculuğa, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan musluk kapatmak bereketin ve verimin geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet eder.

Kahve falında şiddetli akan su görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir