AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan musluk kapatmak

Kahve falında akan musluk kapatmak

Kahve falında akan musluk kapatmak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, her geçen gün sorunların artacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan musluk kapatmak gördüyseniz:

  • Baskılar sıkıcı olabilir.

Kahve falında boşa akan musluğu kapatmak üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında akan musluk kapatmak imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında akan musluğu kapatmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muslukta akan su görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, bazı engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan akan su içmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet eder.

Kahve falında su akan musluk görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan musluk görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir