AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil akan su görmek

Kahve falında yeşil akan su görmek

Kahve falında yeşil akan su görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil akan su gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin istek veya ihtiyaçlarının eğlencenizi bozma ihtimali olabilir.

Kahve falında akan yeşil su görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil akan su görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil akan dere görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan suyun üzerinden atlamak yaşamının tazeleneceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ters akan su görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak alın terinin karşılığını alacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza delalet eder.

Kahve falında akan sular görmek mülkiyetinin de artacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su akan çeşme görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir