AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel gelin görmek

Kahve falında kel gelin görmek

Kahve falında kel gelin görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, borç batağına düşeceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, işinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında kel gelin gördüyseniz:

  • Olumsuz yaklaştığınız ayrıntı veya konuları şimdilik açıklamamanızda fayda var.

Kahve falında kel gelin görmek iş sahibi olunacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında kelımeı sehadet getırmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, sorunların bu sayede aşılacağına yorulur.

Kahve falında birinin saçını kel görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, işini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında kel adamla evlenmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı kel görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kel olmak rahatlığa ereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının kel olduğunu görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını kel görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir