AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel bebek görmek

Kahve falında kel bebek görmek

Kahve falında kel bebek görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, diplomalarının artacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, derde ve kedere düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kel bebek gördüyseniz:

  • Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında kel erkek bebek görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kel bebek görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, bir sınavdan geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini kel görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birini kel görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada kendini kel görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, güçlükle elde edilecek başarı rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı kel görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kel olmak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir