AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan bir su görmek

Kahve falında akan bir su görmek

Kahve falında akan bir su görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, maddi anlamda rahatlamaya, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında akan bir su gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Kahve falında akan suya bakmak elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, zorlukları teker teker aşacağına işaret eder.

Kahve falında evde akan su görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan suyun üzerinden atlamak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında akan suyu durduramamak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yukarıdan akan su görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Kahve falında akan yeşil su görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan sudan su doldurmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine tabir olunur.

Kahve falında akan su görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, başarının adım adım yaklaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir