AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok su akan dere görmek

Kahve falında çok su akan dere görmek

Kahve falında çok su akan dere görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok su akan dere gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, dikkat edin.

Kahve falında dereden akan su görmek onlar tarafından yüceltileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında çok su akan dere görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derede akan su görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine delalettir.

Kahve falında akan dereden su içmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına rivayet eder.

Kahve falında akan su dere görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında su akan dere görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine inanılır.

Kahve falında akan dereden geçmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi akan dere görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir