AnaSayfa / Genel / Kahve falında tersten akan su görmek

Kahve falında tersten akan su görmek

Kahve falında tersten akan su görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulur.

Kahve falında tersten akan su gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızın fikirlerini değerlendirmeli, çevrenize karşı daha dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında ters akan su görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, içinin de rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tersten akan su görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ters akan nehir görmek borçlanıp, hasta olacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ters akan dere görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine delalet eder.

Kahve falında ters akan ırmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında dereden akan su görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su akan çeşme görmek maceralara atılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir