AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkası tarafından bıçaklanmak

Kahve falında bir başkası tarafından bıçaklanmak

Kahve falında bir başkası tarafından bıçaklanmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkası tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında cin tarafından bıçaklanmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklandığını görmek hem moral hem de çareler bulacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet eder.

Kahve falında başka biri tarafından bıçaklanmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, kötülüklerden uzak kalacağına delalet eder.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili tarafından bıçaklanmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşı tarafından bıçaklanmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir