AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka biri tarafından bıçaklanmak

Kahve falında başka biri tarafından bıçaklanmak

Kahve falında başka biri tarafından bıçaklanmak işlerindeki bereketin kaçacağına, çabalarının boşa çıkacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka biri tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Pervasız tutumunuz yüzünden ilişkiniz açışa çıkabilir.

Kahve falında başka biri tarafından bıçaklanmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaş tarafından bıçaklanmak huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın tarafından bıçaklanmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından bıçaklandığını görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine alamet eder.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklandığını görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşi tarafından bıçaklanmak yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir