AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili tarafından bıçaklanmak

Kahve falında eski sevgili tarafından bıçaklanmak

Kahve falında eski sevgili tarafından bıçaklanmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuz canınızı sıkabilir.

Kahve falında eski sevgili tarafından bıçaklanmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgili tarafından bıçaklanmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisi tarafından bıçaklanmak ferahlık veren sözler duymaya, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sevgilin tarafından bıçaklanmak rızkının artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklanmış görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin bıçaklandığını görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından kurtarılmak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili tarafından takip edilmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir