AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı tarafından bıçaklanmak

Kahve falında arkadaşı tarafından bıçaklanmak

Kahve falında arkadaşı tarafından bıçaklanmak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kalabalık günler geçirileceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşı tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli veya pratik olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında arkadaşı tarafından bıçaklanmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, bilincin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın tarafından bıçaklanmak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaş tarafından bıçaklanmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine işarettir.

Kahve falında biri tarafından bıçaklanmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir kadın tarafından bıçaklanmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında düşman tarafından bıçaklanmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kocası tarafından bıçaklanmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, belaya ve derde düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir