AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak

Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak

Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak destek göreceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz.

Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak oğlu evli ise boşanacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında akraba tarafından bıçaklanmak kara kara düşünür olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında akrabanın bıçaklandığını görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında akraba tarafından öpülmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında anne tarafından akrabaları görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baba tarafından akraba görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına rivayet eder.

Kahve falında akraba tarafından vurulmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında anne tarafından akraba görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir