AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı içmek

Kahve falında rakı içmek

Kahve falında rakı içmek bereketli yağmurlara, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalettir.

Kahve falında rakı içmek gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamadığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında tatlı rakı içmek imza ve söz yetkisi edineceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde rakı içmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında susuz rakı içmek beklediklerini duyacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla rakı içmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla rakı içmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı ve bira içmek maddi kriz yaşanacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla rakı içmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir