AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla rakı içmek

Kahve falında başbakanla rakı içmek

Kahve falında başbakanla rakı içmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında başbakanla rakı içmek gördüyseniz:

  • Size ilham veren, ilginç kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yaşam tarzınızda değişiklikler oluşabilir.

Kahve falında başbakanla rakı içmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde rakı içmek içinin huzurla dolacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı rakı içmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında susuz rakı içmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek başına rakı içmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak zarar etme riskini en aza indireceğine, halinin iyi olduğuna işarettir.

Kahve falında rakı içki içmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir