AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan sudan su doldurmak

Kahve falında akan sudan su doldurmak

Kahve falında akan sudan su doldurmak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kazancının günden güne artacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan sudan su doldurmak gördüyseniz:

  • İş veya aşk temalı kısa seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında akan sudan su doldurmak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, aile hayatına adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan sudan su içmek başını borçlardan kaldıramayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında akan sudan atlamak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan sudan abdest almak hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan sudan geçmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine yorulur.

Kahve falında akan sudan içmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine işaret eder.

Kahve falında akan bir su görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir