AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan sudan içmek

Kahve falında akan sudan içmek

Kahve falında akan sudan içmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, büyük tartışmalara gireceğine, hayallerinin yıkılacağına, işlerinin rast gideceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, mallarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan sudan içmek gördüyseniz:

  • Tamamen sona ermiş konuları canlandırmak veya onarmak için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında akan sudan içmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında akan sudan su içmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında akan sudan geçmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan sudan atlamak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine inanılır.

Kahve falında akan sudan su doldurmak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan sudan abdest almak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında akan su içmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan dereden su içmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir