AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kısa olmak

Kahve falında saçı kısa olmak

Kahve falında saçı kısa olmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına işarettir.

Kahve falında saçı kısa olmak gördüyseniz:

  • Üst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında başkasının kısa saç görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kısalmış görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarını kısacık kesmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başka birini kısa saçlı görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalettir.

Kahve falında kendi saçını kısa kesmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında saçı olduğundan kısa görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine işarettir.

Kahve falında kısa olan saçı uzun görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir