AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç para görmek

Kahve falında bir avuç para görmek

Kahve falında bir avuç para görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yönetici makamına geleceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir avuç para gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız yakalanabilirsiniz veya bazı soruları cevaplamak için size baskı kuran kişiler olabilir.

Kahve falında avuçla bozuk para görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir avuç para almak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir avuç kağıt para görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, şansın ve bahtının da açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuçla para görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir avuç bozuk para almak onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına delalettir.

Kahve falında avucunda bozuk para görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında avuç içinde para görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir