AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde para görmek

Kahve falında avuç içinde para görmek

Kahve falında avuç içinde para görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde para gördüyseniz:

  • Hiçbir konuya yalnız devam etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında avuç içinde para görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işarettir.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek yeni işlerin geleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında avuç içinde saç görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında avuç içinde yara görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında avucunun içinde ateş görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde kurt görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında avucunun içinde kıl görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde su içmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir