AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç para almak

Kahve falında bir avuç para almak

Kahve falında bir avuç para almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Kahve falında bir avuç para almak gördüyseniz:

  • Stres atmak için gittiğiniz yerlerde veya yapacağınız ziyaretlerde altından kalkabileceğinizden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Kahve falında avucunda bozuk para görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç dolusu para görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir avuç bozuk para almak sevinçli haberler geleceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir avuç bozuk para görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuçla bozuk para görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, malvarlığının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir avuç para almak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, üzüntülerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında avuçla para görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında avucunda para görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir